Hrvatski Klub Belgijskih Ovčara

You are here:HKBO
Dobrodošli na službene stranice kluba
  
         Hrvatski klub belgijskih ovčara djeluje na području Republike Hrvatske kao nacionalni pasminski klub. Osnovan je 12. prosinca 1993. godine, a primljen je u članstvo Hrvatskog kinološkog saveza 12. siječnja 1994. godine i posredno je član Međunarodne kinološke organizacije - FCI-a. Hrvatski klub belgijskih ovčara primljen je u Svjetski savez za belgijske ovčare - FMBB nakon osnivanja istog, na skupštini 14. svibnja 2004. godine u Aichdorfu u Austriji i od tada je njegov službeni član. Preko kluba se prijavljuju sve reprezentacije Hrvatske za svjetska prvenstva belgijskih ovčara. Hrvatski klub belgijskih ovčara učesnik je svjetskih prvenstava za belgijske ovčare od 1. svjetskog prvenstva održanog od 19. do 21. svibnja 1995. godine.

         Vlasnici belgijskih ovčara iz cijele Hrvatske koji se žele baviti uzgojem, izložbama, školovanjem i natjecanjima u radu belgijskih ovčara ili koji jednostavno samo vole ovu pasminu i druženje s članovima kluba mogu se uključiti u Hrvatski klub belgijskih ovčara. U 2011. godini klub je imao 115 članova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

         Pozivamo sve vlasnike i ljubitelje belgijskih ovčara da nam se pridruže i podrže objedinjenje ove pasmine u Hrvatskoj kroz Hrvatski klub belgijskih ovčara, kako bi zajednički pridonijeli da ova izuzetno radna i exterijerno kvalitetna pasmina bude na ponos svima nama koji je volimo. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu i radujemo se vašem uključenju u rad kluba.
 

TranslatorBroj posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas26
mod_vvisit_counterJučer56
mod_vvisit_counterOvaj tjedan118
mod_vvisit_counterOvaj mjesec636
mod_vvisit_counterSveukupno203025

Prijava


Zaboravili ste šifru?