Hrvatski Klub Belgijskih Ovčara

You are here:HKBO arrow Postupak učlanjenja
Postupak učlanjenja u Hrvatski klub belgijskih ovčara
PDF Ispis E-mail
       

Za učlanjenje u Hrvatski klub belgijskih ovčara potrebno je proučiti Statut HKBO-a koji se nalazi na službenoj Internetskoj stranici kluba www.hkbo.hr , popuniti obrazac Zamolba za primanje u članstvo i poslati ga zajedno sa svom traženom dokumentacijom, na adresu tajnika kluba Antu Zoričića, Krvarić 76 b, 10000 Zagreb.


Napominjemo da pažljivo proučite obrazac Zamolba za primanje u članstvo te da ga potom, ukoliko želite, popunite. Fizičke osobe koje imaju prebivalište ili boravište na području Republike Hrvatske uz članarinu HKBO-a obvezni su u obrascu označiti križićem i članarinu HKS-a, osim ako su je već platili preko druge kinološke udruge. Redovnu članarinu HKS-a plaćaju svi, osim u slučaju kada je član obitelji iz istog kućanstva već član HKS-a. U tom slučaju plaćate obiteljsku članarinu HKS-a, a obvezni ste nam poslati fotokopiju iskaznice HKS-a Vašeg člana obitelji, ukoliko isti nije član HKBO-a, zajedno sa popunjenim obrascem Zamolba za primanje u članstvo i ostalom traženom dokumentacijom. Ukoliko ste već član HKS-a preko druge kinološke udruge uz obrazac Zamolba za primanje u članstvo i traženu dokumentaciju potrebno je poslati i kopiju članske iskaznice HKS-a.


Vaši podaci: ime, prezime i županija, za hrvatske državljane, a za strane državljane umijesto županije, država, bit će objavljeni na uvid svim članovima HKBO-a na službenoj Internetskoj stranici kluba www.hkbo.hr . Učlanjenje je moguće ako unutar 30 dana ne uslijedi prigovor, niti jednog člana HKBO-a. Pisani prigovor članovi HKBO-a trebaju dostaviti na e-mail kluba Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili na adresu tajnika HKBO-a u navedenom roku od 30 dana. Kod obrazloženog prigovora Predsjedništvo odlučuje o prijemu u članstvo.

Ako uz popunjeni obrazac Zamolba za primanje u članstvo ne pošaljete svu traženu dokumentaciju vaši podaci neće biti objavljeni na službenoj Internetskoj stranici HKBO-a sve dok to ne učinite.

Nakon ispunjenja traženih uvjeta na Vašu adresu poslat ćemo dopis i uplatnicu za plaćanje članarine. Ukoliko ne zadovoljite uvjete također ćemo Vas izvijestiti pisanim putem. Članom Hrvatskog kluba belgijskih ovčara postaje se temeljem ispunjenja traženih uvjeta sukladno Stautu kluba i uplatom članarine te upisom u Registar članova koji vodi tajnik kluba.

Obrazac Zamolba za primanje u članstvo