Hrvatski Klub Belgijskih Ovčara

You are here:HKBO arrow Postupak učlanjenja
Postupak učlanjenja u Hrvatski klub belgijskih ovčara
PDF Ispis E-mail
          Za učlanjenje u Hrvatski klub belgijskih ovčara potrebno je popuniti obrazac Zamolba za primanje u članstvo i poslati ga zajedno sa svom dokumentacijom koja se traži, na adresu tajnika Kluba, Antu  Zoričića, Krvarić 76 b, 10000 Zagreb.

          Napominjemo da pažljivo proučite obrazac Zamolba za primanje u članstvo te da ga potom, ukoliko želite, popunite. Uz članarinu HKBO-a obvezni ste u obrascu označiti križićem i članarinu HKS-a, osim ako ste je već platili preko druge kinološke udruge. Redovnu članarinu HKS-a plaćaju svi, osim u slučaju kada je član obitelji iz istog kućanstva već član HKS-a. U tom slučaju plaćate obiteljsku članarinu HKS-a, a obvezni ste nam poslati fotokopiju iskaznice HKS-a Vašeg člana obitelji, ukoliko isti nije član HKBO-a, zajedno sa popunjenim obrascem Zamolba za primanje u članstvo i ostalom traženom dokumentacijom.  
 
          Ukoliko ste već član HKS-a preko drugog kluba uz obrazac Zamolba  za primanje u članstvo i traženu dokumentaciju potrebno je poslati i kopiju članske iskaznice HKS-a.

          Vaši podaci: ime i prezime, datum rođenja, adresa i županija(država) bit će objavljeni na uvid svim članovima HKBO-a na službenoj Internet stranici kluba www.hkbo.hr . Učlanjenje je moguće ako unutar 30 dana ne usljedi prigovor, niti jednog člana HKBO-a. Pisani prigovor članovi HKBO-a trebaju dostaviti na e-mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript   ili adresu tajnika HKBO-a u navedenom roku od 30 dana. Kod obrazloženog prigovora Predsjedništvo odlučuje o prijemu u članstvo.

          Ako uz popunjeni obrazac Zamolba za primanje u članstvo ne pošaljete svu traženu dokumentaciju vaši podaci neće biti objavljeni na službenoj Internet stranici HKBO-a sve dok to ne učinite.

          Nakon ispunjenja traženih uvjeta na Vašu adresu poslat ćemo dopis i uplatnicu za plaćanje upisnine i članarine. Ukoliko ne zadovoljite uvjete također ćemo Vas izvijestiti. Članom Hrvatskog kluba belgijskih ovčara postaje se temeljem plaćanja upisnine i članarine.

          Ukoliko samovoljno odustanete od članstva nakon što ste podnijeli Zamolbu za primanje u članstvo, dužni ste uplatiti HKBO-u iznos od 100,00 kuna za troškove vođenja postupka učlanjenja.

          Obrazac Zamolba za primanje u članstvo